Höstterminen 2022

  • 3 aug 2022

Nu kör vi snart igång! Se nedan hur det går till att boka in sig inför hösten: 

Torsdagen 4 augusti 2022 kl 10.00 släpps platserna inför vårterminens grupper för våra befintliga medlemmar.  Dvs de som gått i våra grupper under vår och/eller sommar 2022 har företräde till att boka sig på en plats. 

Man kan redan nu gå in på fliken simning/simskolan för att se vilka grupper vi kommer att erbjuda till hösten samt vilka tider/dagar som de erbjuds på. Förslagsvis så har man redan innan platserna släpps sett ut en grupp som passar. Läs noga vilken gruppnivå som skulle passa ert barn bäst för att just ert barn skall kunna tillgodose sig undervisningen på bästa sätt. 

Det finns 10  platser i varje grupp som är bokningsbara. Skulle man inte få en av de 10 platserna går det bra att skriva upp sig som reserv ( även fast man har en ordinarie plats i en annan grupp).

Torsdagen den 11 augusti kl 10.00 släpps återstoden av platserna som inte har blivit bokade av våra tidigare medlemmar för allmänheten, dvs nya blivande medlemmar. Om man vill att ens barn ska börja simskolan till våren krävs då alltså att man har skapat ett konto för sitt barn och är beredd när platserna släpps för att boka sig på dem som är kvar.

Gå in under fiken anmälningar och allmänna vilkor för vad som gäller mer exakt när man bokar sig på en plats.

Ovan gäller simskolegrupperna. Simmare som under hösten simmat i crawl, medley och tävlingsgruppen behöver inte boka in sig på en plats ( mer information kommer), ej heller vuxencrawl och masters där anmälan redan är öppen.

Välkomna!