Simläger!

  • 22 okt 2017

Nu är det äntligen dags för läger igen!

Välkomna alla simmare i gruppperna Crawl, Medley och Tävlingsgruppen på simläger 18-19/11 i Gullmarsborgs simhall. 

Vi kommer att sova över i simhallen på madrasser som ni tar med själva. Under lägret så kommer vi träna massa simning, umgås och även lite fler aktiviteter som vi inte vill avslöja nu på spänningens skull ;)

I samband med lägret kommer Lysekils Simsällskap även hålla i ett vattendisco lördag kväll som alla lägerdeltagare också kommer att vara med och parta på. 

Det hade varit väldigt bra om några av er föräldrar kunde hjälpa till med matlagningen på lägret då vi tränare kommer vara ganska så upptagna med barnen. Vi kommer behöva hjälp med lunch på lördagen och söndagen, och även inhandling av maten. Om ni har någon matallergi eller något annat vi borde veta så kontakta oss.

Lägret kommer att kosta 300 kr och betalning sker i första hand via Swisch till 1236033708 med barnets namn och läger. Om swish inte är möjligt så går det också bra via förenings bankgiro 5399-2319. Sista anmälningsdagen är 15/11 men vi tar gärna emot anmälningar så snart som möjligt så att vi kan planera.

Textruta: Info för Medley Äldre gruppen:
Detta läger är samma helg som simtävlingen Vårsimiaden i Trollhättan och eftersom vi gärna vill vara med på den så tänkte vi flytta datumet på lägret men detta går inte för Göteborg sim. Därför så har simmarna i Medley Äldre ett val att antingen vara med på lägret eller vara med på tävlingen. Väljer man att åka med på tävlingen så åker Veronica självklart med och hejar på som tränare och så hittar vi på något annat roligt i maj som kompensation för att ha missat lägret. Ni är välkomna att göra precis som ni vill, men hör av er till mig.
Anmälan sker här senast 15/11.

Vi hoppas att så många som möjligt kommer kunna delta eftersom läger ofta brukar bli väldigt roliga. Mer info om lägret kommer när det börjar närma sig.

Bild från förra terminens simläger.