Föreningens våravslutning

  • 19 apr 2016

Tisdagen 26 april är det dags för föreningens våravslutning,
utmanaren och årets KM.

Detta är en kväll för alla i föreningen att samlas och ha en gemensam våravslutning, stora som små är välkomna att deltaga på ett eller annat sätt. Om man inte vill simma kan man efter tävlingen bada fritt i simhallen tillsammans med familj och simmarkompisar, men även de tävlande är välkomna att bada efteråt. Denna avslutning fungerar som sista träffen för hajen nybörjare, hajen fortsättning, crawl och medley yngre. Medley äldre tränar lite längre.

Alla har möjlighet att deltaga i årets KlubbMästerskap och utmanaren.

Skillnaden från julavslutningen är att vi inte simmar några 100 sträckor på KM. Med andra ord kan man ställa upp på 50 m om man har tagit guldtiden på 25 m sedan innan. De som har klarat guldtiden på 50m, får under KM simma 50m sträckorna. Har man klarat guldtiden på 25m måste man simma 50m sträckorna. Vet man inte om man klarat guldtiden anmäler man sig endast på vilket simsätt man vill simma så får man veta på plats om det blir 25 eller 50 m.

 

Samling kl 17.30 för simmare och så drar tävlingen igång kring kl 18.

 

Att välja på:

 

25 bröstsim

25 ryggsim

25 frisim( crawl)

25 fjäril

50 bröstsim

50 ryggsim

50 frisim

50 fjäril

 

 

Anmälan görs via anmälningsformuläret under fliken "simmarsida/tävlingar 2016" senast söndagen den 24 april kl 18.

 

Vi behöver även hjälp från föräldrar och andra intresserade med att vara tidtagare åt de som skall simma (6 st), 2-3 i sekretariatet (skriva diplom och dela ut medaljer samt speaker), ställa fram prispallen samt plocka i ooch ur linorna.Hjälpa till i simshoppen och kiosken.

 

Några som kan tänka sig att baka lite till fikat, bistå simshoppen eller bara hjälpa till att plocka fram stolar o bord lite innan och efter, anmäl er till

info@lysekilssimsallskap.se snarast för mer info.

 

Alla simmare och era grupper till hösten kommer att publiceras här på hemsidan tillsammans med startdatum och träningstider senast innan midsommar. Eftersom vi inte skickar ut några lappar så gäller det att hålla lite koll här på hemsidan.Vid frågor kontaktainfo@lysekilssimsallskap.se.

 

Välkomna!