Nyhetsbrev Oktober

  • 25 sep 2018
  • nyhetsbrev

Läs nyhetsbrevet för oktober här:

Sammanfattning av september:

Det blev en trög och rörig start med simhallens reparationer men när vi äntligen kunde komma igång så har allt fungerat som det ska, och det har varit superroligt att komma igång med simträningen igen.

För er som går i hajen på tisdagar så vill vi återigen påminna er om att vi har skjutit upp avslutningen en vecka så att ni inte skulle missa en lektion när vi var tvungna att ställa in terminsstarten. Avslutningen för hajengrupperna på tisdagar är 20/11. 

Nu har vi också startat igång planeringen inför simtävlingen Magplasket som vi arrangerar varje år. Just nu ser det ut som om den kommer äga rum 12 alt. 19 Maj 2019. Vi behöver all hjälp vi kan få och minsta lilla engagemang från er är guldvärda! Prata med Veronica i simhallen om ni kan tänka er att hjälpa till på något sätt, kanske något som ni är bra på?

Oktober

Den 6-7/10 åker simmare från crawl, medley och tävlingsgruppen på terminens första tävling, Västerbybadet race i Götene! Håll koll på hemsidan för att se bilder och resultat från tävlingen och önska våra grymma simmare lycka till!
 

Lördagen 27/10 18:00-20:00 ställer vi till med vattendisco! (Wohoo!)

Vi vet att många av våra simma har längtat hela året och är supertaggade! 

Barn som simmar i hajen nybörjare, hajen fortsättning, crawl, medley och tävlingsgruppen är välkomna att vara med och partaja! 

Barnen får lov att ta med två utomstående kompisar som kan simma minst 50m bröstsim, 25m ryggsim, kan dyka och flyta. Annars får man inte komma pga. av säkerhetsaspekten. D.v.s. syskon som inte uppfyller ovan krav, kan tyvärr inte vara med.

OBS: syskon räknas som en av två platser som man kan ta med sig.

Föräldrar är hjärtligt välkomna att komma och hjälpa oss att hålla koll på alla glada barn eller jättegärna baka något gott kiosken där vi även kommer att sälja godis och korv med bröd. Endast Swisch, vi tar ej kort eller kontanter.

Barnen kommer att prickas av i dörren, så att inga obehöriga kommer in, plus att vi vill veta hur många som vistas i lokalerna pga. av säkerheten. Kompisarna kan endast gå in samtidigt som simmaren i dörren. 

 

I slutet av oktober är det dags för höstlov!

Lovdagar:

Lörd 27/10, sön 28/10, tis 30/10, lörd 3/11 och sön 4/11

Gemensam träning för crawl, medley och tävlingsgruppen tors 1/11 kl.18-19.30


Hör av er om ni har några frågor.