Resultat Dina försäkringar race

  • 6 mar 2018

image: Resultat Dina försäkringar race

Lysekil rivstartar med både medaljer och personliga rekord!

Lördagen den 24e februari åkte en liten men stark trupp simmare från Lysekils Simsällskap upp till Lidköping för att delta i tävlingen "Dina försäkringar race". 

På förmiddagen tävlade åldersklasserna 12år och äldre och på eftermiddagen så tävlade åldersklasserna 11år och yngre.

 

I den äldre åldersklassen som avgjordes på förmiddagen tävlade Tilda Holmberg från Lysekil. Tilda simmade 100m bröstsim, vilket är en gren hon aldrig simmat på tävling innan och hade ingen tid på sträckan. Trots att det var första gången på 100m så simmade Tilda med stort självförtroende och satte händer i kaklet på en tid av 1.49.13 

En superbra tid, hon lägger ribban högt inför säsongens kommande tävlingar!

 

På eftermiddagen i de yngre åldersklasserna simmade för Lysekil Nova Bengtler, Emilia Bengtler och Ksenia Sinii. 

 

Emilia Bengtler tävlade i 50m ryggsim, 50m bröstsim, 50m frisim och hon lyckades ta personliga rekord i ALLA lopp. Sammanlagt så blev det personliga rekord med 16 sekunder för Emilias del, vilket är riktigt imponerande!

 

Nova Bengtler och Ksenia Sinii tävlade i 25m ryggsim 25m bröstsim och 25m frisim. Båda tjejerna är födda 2009 men trots deras unga ålder visade tjejerna vart skåpet skulle stå och simmade in fina tider samt flertal personliga rekord.

Ksenia Sinii lyckades även knipa 2st medaljer, silver på 25m frisim på tiden 25.04 och GULD på 25m ryggsim på tiden 24.32 alltid roligt med medaljer!