Bokningar vårterminen 2020

  • 2 dec 2019

Så här går det till att boka sig till våra grupper inför vårterminen.

Klicka nedan på läs mer!

 

 

För att erhålla en plats i någon av våra grupper så går det till på följande vis:

- Alla medlemmar har ett eget konto, man loggar in med barnets personnummer som användarnamn. Har man glömt sitt lösenord så klickar man på "glömt lösenord" för att erhålla ett nytt till den mailadress som man tidigare har angivit. 

Har man inte gått i vår verksamhet tidigare så skapar man ett nytt konto för det barn som ska gå i verksamheten på startsidan. 

Vi tillämpar inte något kösystem.

- Måndagen den 2 december kl 10.00 släpps platserna inför vårterminens grupper för våra befintliga medlemmar.  Dvs de som gått i våra grupper under höstterminen 2019 har företräde till att boka sig på en plats. 

Man kan redan nu gå in på fliken simning/simskolan för att se vilka grupper vi kommer att erbjuda till våren samt vilka tider/dagar som de erbjuds på. Förslagsvis så har man redan innan platserna släpps sett ut en grupp som passar. Läs noga vilken gruppnivå som skulle passa ert barn bäst för att just ert barn skall kunna tillgodose sig undervisningen på bästa sätt. Det finns förinställda behörigheter i systemet som gör att man inte kan boka sig direkt in i tex fiskengruppen om man bara har gått i en baddare, om så skulle vara fallet, ber vi er att skicka en notis via vårt kontaktformulär på hemsidan. 

Det finns 10  platser i varje grupp som är bokningsbara. Skulle man inte få en av de 10 platserna går det bra att skriva upp sig som reserv ( även fast man har en ordinarie plats i en annan grupp).

Måndagen den 9 december kl 10.00 släpps återstoden av platserna som inte har blivit bokade av våra tidigare medlemmar för allmänheten, dvs nya blivande medlemmar. Om man vill att ens barn ska börja simskolan till våren, krävs då alltså att man har skapat ett konto för sitt barn och är beredd när platserna släpps för att boka sig på dem som är kvar.

Gå in under fiken anmälningar och allmänna vilkor för vad som gäller mer exakt när man bokar sig på en plats.

Ovan gäller simskolegrupperna samt nya barn som ska börja i hajen nybörjare och hajen fortsättning. Simmare som under hösten simmat i hajen, crawl, medley och tävlingsgruppen behöver inte boka in sig på en plats ( mer information kommer), ej heller vuxencrawl och masters där anmälan redan är öppen. 

Välkomna!