Inför Höstterminen 2017

  • 6 jul 2017

Så här gör du för att anmäla dig till höstens grupper.

De barn som har haft en plats i vår verksamhet under vårterminen 2017 har företräde till platserna till höstens grupper. Måndagen den 22 maj kl 20 släpps platserna för befintliga medlemmar och måndagen därefter 29 maj kl 20 släpps platserna för allmänheten.

Men man kan redan nu skapa ett konto åt sitt barn och se vilka dagar och tider simskolan bedrivs och vara redo när väl platserna släpps.

Skulle man inte få en ordinarie plats på den dagen/tiden man önskar helst så finns det även ett antal reservplatser per grupp man kan anmäla sig till även fast man har en ordinarie plats i en annan grupp. Vi ser om det är många reserver, så då försöker vi givetsvis tex starta en till grupp.

Barn som vill boka sig till Sälengruppen ( vår grupp för barn med funktionsvariationer) kan göra detta direkt på hemsidan redan nu, samt även våra tider för privatlektioner finns att boka direkt ( tider finns i juni, juli, nov och dec för närvarande).

För dig som är över 15 år år och vill lära sig crawla så erbjuder vi till hösten vuxencrawlkurs både steg 1 och steg 2 samt mastersgrupp för dem som önskar fortsätta att träna. Dessa grupper går att boka direkt nu på hemsidan.

Simmare som under vårterminen 2017 har simmat i hajen, crawl, medley och tävlingsgruppen behöver inte boka sig på en plats, utan har en garanterad plats till hösten. Kallelse kommer under maj månad.

Anmälan till vår sommarsimskola är även den öppen och erbjuds vecka 26-27 mån-tors på fm/lunch, inget inträde, 200 kr.

Välkomna med er anmälan och trevlig sommar!
Önskar Lysekils Simsällskap


Ps. Kom gärna och titta och heja på våra simmare söndagen den 21 maj i simhallen, då vi anordnar årets simtävling Magplasket. Ds.